POZOR: Smo SPOT točka! Pri nas lahko uredite tudi spremembo sedeža!
+386 (0)30 708 807
[email protected]

Zakaj najem tiskalnika postaja vse bolj priljubljen?

Če se sprašujete, zakaj najem tiskalnika, in ste mnenja, da to ni potrebno, potem razmislite še enkrat. Je unikaten način do nižjih stroškov brez nižanja kakovosti izpisov.

Danes ni gospodinjstva, ki ne bi imelo tiskalnika. Popolnoma enako je s podjetji. Brez tiskalnik bi bilo poslovanje popolnoma onemogočeno. Velikokrat pa smo pri nakupu ali servisiranju tiskalnika v dvomih. Sprašujemo se ali je res potrebno servisirati, ali lahko zdrži še kako leto? Seveda se nam takšna vprašanja porajajo zato, ker je vzdrževanje tiskalnika precej drago. Tukaj se že skriva delni odgovor zakaj najem tiskalnika.

Nakup novega tiskalnika danes ni več opravilo, ki mu ne bi bili kos. Tiskalniki so postali zelo cenovno ugodni. Kar pa ne moremo povedati za vzdrževanje in tiskalniško opremo. Ponavadi nas proizvajalci prepričajo z nizkimi cenami, nato pa nas lovijo pri nakupu kartuš, tonerjev, papirja in podobno. Da se temu ognemo in si posledično zagotovimo kakovostne in cenejše izpise lahko najamemo tiskalnik. No, obstaja še en način varčevanja na materialu. To je nakup kartuš ali tonerjev od tretje stranke, to je od stranke, ki ni uradni proizvajalec tiskalne opreme. Ponavadi so tovrstne kartuše ali tonerje tudi do 70 odstotkov cenejši.

Edina težava pri tovrstnih nakupih je, da v primeru okvare tiskalnika zaradi barve, garancija ni unovčljiva. Servisi pa ponavadi kar stanejo. Zato je najugodnejše za podjetje, da najame tiskalnik. Podjetje, ki se ukvarja z oddajo oziroma izposojo, vam nudijo vzdrževanje, servisiranje, menjavo opreme in dobavo opreme brezplačno. Oziroma je všteto v ceni najema. Poleg cene najema pa plačate tiskalnik po uporabi. Razlika v ceni pa je seveda v prid najemnika.

Scroll to top