POZOR: Smo SPOT točka! Pri nas lahko uredite tudi spremembo sedeža!
+386 (0)30 708 807
[email protected]
virtualna pisarna v Ljubljani

Virtualna pisarna za vsakogar

Dokaj očitno se zdi, da so virtualne pisarne v prvi vrsti namenjene samostojnim podjetnikom in malim podjetjem. Nudijo namreč poslovni naslov za tiste, ki ne potrebujejo poslovnih prostorov. Obenem pa ne želijo ali ne morejo prijaviti podjetja na svojem domačem naslovu. Tudi stroški takšne rešitve nakazujejo na to, da so virtualne pisarne pisane na kožo manjšim podjetnikom. A to ne pomeni, da prednosti virtualnih pisarn ne morejo izkoristiti tudi večja podjetja.

Virtualna pisarna v Ljubljani bo z dobrim poslovnim naslovom koristila praktično vsakemu podjetniku. Tudi večjim podjetjem!
virtualna pisarna v ljubljani

Virtualna pisarna Ljubljana pomeni, da se bo sedež podjetja nahajal v Ljubljani

To je več kot le formalnost – čeprav gre res za obvezen podatek vsakega podjetja, je od sedeža odvisna tudi uspešnost poslovanja. Če bodo manjši podjetniki z virtualno pisarno ubili več muh na en mah, se bodo večja podjetja te rešitve verjetno poslužila z bolj specifičnim namenom – dvigniti ugled podjetja s selitvijo sedeža v prestolnico. Z virtualno pisarno Ljubljana lahko postane sedež podjetja, ne da bi morali plačevati drage najemnine za najem poslovnih prostorov. To bodo znala izkoristiti podjetja, ki sicer ne delujejo v Ljubljani, a bi radi na enostaven način utrdili svojo prisotnost tudi v prestolnici in posledično zagotovili mnoge prednosti za svoje podjetje – predvsem seveda ugled podjetja v očeh javnosti ter zaupanje med strankami in poslovnimi partnerji.

Zdi se, da je virtualna pisarna odvečna le za večja podjetja. Za podjetja, ki si lahko brez težav privoščijo poslovne prostore na katerikoli lokaciji. Gotovo bi tudi ta našla kakšne prednosti virtualnih pisarn. A na tej stopnji izrazitih koristi ne gre pričakovati. Jasno pa je, da virtualne pisarne niso le rešitev za samostojne podjetnike, ki delajo od doma. S svojimi prednostmi namreč pokrivajo potrebe mnogih podjetnikov. Tistih, ki se trudijo pridobiti takšne in drugačne prednosti na konkurenčnem trgu.

Scroll to top