POZOR: Smo SPOT točka! Pri nas lahko uredite tudi spremembo sedeža!
+386 (0)30 708 807
[email protected]
ugodno-obojestransko-tiskanje-na-najeti-napravi

Ugodno obojestransko tiskanje na najeti napravi

Obojestransko tiskanje je funkcija, ki jo imajo novejši modeli tiskalnikov in multifunkcijskih naprav. Če v pisarni potrebujete tudi skeniranje in fotokopiranje, tedaj so bolj primerna izbira prav multifunkcijske naprave. Da bi lahko znižali stroške printanja, pa so na voljo različni paketi za mesečni najem naprav.

V podjetju boste prihranili na stroških in imeli boljši nadzor nad mesečnimi odhodki, saj je v vnaprej dogovorjeno in fiksno ceno mesečne najemnine zajeta tako uporaba tiskalnika oziroma multifunkcijske naprave ter druge storitve, kot je uporaba kartuše s tonerjem, servisne storitve in tehnična podpora. Kupiti morate le papir, vse ostalo pa je všteto v najem naprave.

Hitro obojestransko tiskanje in programska oprema

Če vsakodnevno natisnete večje število kopij oziroma dokumentov, tedaj lahko izberete bolj zmogljivo multifunkcijsko napravo, ki jo lahko tudi kombinirate z najemom hitrega pisarniškega tiskalnika. Pri izbiri tehnologije je za bolj obremenjena delovna mesta pomembna hitrost printanja.

To pomeni, da multifunkcijska naprava lahko natisne približno 50 kopij v eni minuti. To velja tako za dvostransko printanje, navadno printanje ter za fotokopiranje. Prav tako je pomembna tudi programska oprema, saj lahko skenirane dokumente pošiljate iz naprave na računalnik oziroma v omrežno mapo.

Obojestransko tiskanje brez nakupa kartuše

Ne glede na to, za kateri paket najema se boste odločili, je v fiksno ceno najemnine zajeta uporaba kartuše. To pomeni, da vam ni potrebno kupovati kartuš. S tem boste znatno privarčevali na stroških. Poleg tega pa je ponudnik Optiprint tudi z razvojem lastne tehnologije izenačil ceno barvnega in črno belega tiska, zato za barvno printanje ne boste plačali več.

Ponudnik je razvil tudi sodobno tehnologijo izpisovanja črnila na papir. Optimizacija tiska gre v smeri, da se porabi čim manj črnila, vendar ne na račun kakovosti tiska. Za menjavo kartuše s tonerjem vam ne bo potrebno skrbeti, saj tehnični delavci pridejo v vaše podjetje in kartušo napolnijo z novim črnilom, ko je to potrebno.

Optimizacija tiska z brezplačnimi servisnimi storitvami

Servisne storitve zunanjih izvajalcev so drage. Prav tako je drago redno vzdrževanje naprave. Pri najemu tiskalnika ali multifunkcijske naprave pa so servisne storitve zajete v ceno paketa. To pomeni, da delavci namestijo vso strojno in programsko opremo na začetku najema.

V primeru, da se pojavi napaka na napravi, lahko pokličete tehnično podporo, ki bo poslala ekipo serviserjev v vaše podjetje. Serviserji bodo okvaro popravili v najkrajšem možnem času. Zaradi vseh teh dejavnikov postane obojestransko tiskanje, navadno printanje, fotokopiranje in skeniranje mnogo cenejše.

Scroll to top