POZOR: Smo SPOT točka! Pri nas lahko uredite tudi spremembo sedeža!
+386 (0)30 708 807
[email protected]
multifunkcijske-naprave

Različni paketi za najem multifunkcijske naprave

Multifunkcijske naprave so skorajda nepogrešljive v podjetjih in njihovih pisarnah, saj poleg kakovostnega in hitrega tiskanja nudijo tudi tehnologijo za fotokopiranje, skeniranje in pošiljanje faksa. Tako delavci na napravi lahko opravljajo različne funkcije, kar olajšuje delo in omogoča prihranke na času.

Znižanje stroškov tiskanja pa omogoča najem naprave, saj je v ceno paketa z mesečno najemnino vključena uporaba tehnologije, kartuše s tonerjem, odziven in hiter servis ter tehnična podpora. Ponudnik poskrbi, da programska in mehanska oprema deluje brezhibno, v primeru, da pride do napak, pa se popravilo izvede takoj in je za podjetje brezplačno. Kateri paketi za najem pa so na voljo?

Osnovni paketi za najem multifunkcijske naprave

Osnovni paketi za najem so primerni za podjetja, ki potrebujejo kakovost tiskanja, vendar pa vsakodnevno ne koristijo tehnologije toliko, da bi potrebovali zelo zmogljive naprave. Podjetje se lahko odloči tudi za najem enostavnega namiznega tiskalnika, ki zadovolji osnovne potrebe po tiskanju.

Podjetja lahko najamejo osnovne modele multifunkcijskih naprav. Ti modeli omogočajo tiskanje in kopiranje črno belih izpisov, za barvno tiskanje pa je potrebno izbrati napreden paket. Osnovni modeli prav tako omogočajo enostransko skeniranje, natisnejo pa lahko okoli 40 strani na minuto. Tehnologija omogoča obojestransko tiskanje in povezavo s priklopom na USB in LAN.

Napredni paketi in paketi po meri za najem multifunkcijske naprave

Ugodno printanje nudi tudi najem multifunkcijskih naprav, ki so na voljo v naprednih paketih in paketih po meri. Napredni paketi vključujejo uporabo naprave, ki je primerna za dinamično delovno okolje. Najem zajema obojestransko barvno tiskanje, neomejeno obojestransko skeniranje ter hitro fotokopiranje dokumentov. Tehnologija omogoča tudi funkcijo pošiljanja skeniranih dokumentov na mail ali v omrežno mapo.

Najem paketov po meri pa podjetjem prinaša številne prednosti, saj lahko tehnologijo in funkcije prilagodijo potrebam po tiskanju. Tako lahko najamejo le tiste funkcije in tehnologijo, ki jo potrebujejo in zato plačajo nižjo ceno za najem, kot če bi paket vseboval funkcije, ki jih podjetje ne potrebuje. Naprave so prilagojene zahtevam podjetja, tako po želenem modelu kot po funkcionalnosti.

Brezplačni preizkus tehnologije za ugodno printanje

Ponudnik storitve najema nudi brezplačni preizkus tehnologije za ugodno printanje. Tako se lahko podjetja prepričajo o kakovosti storitve in o vsem, kar najem ponuja. Podjetje preizkusi določen paket za najem in po uporabi ugotovi, ali ustreza vsem potrebam po tiskanju, fotokopiranju, skeniranju in drugim funkcijam. Za brezplačen preizkus multifunkcijske naprave je potrebno izpolniti obrazec na spletni strani ponudnika. Po oddaji obrazca pa podjetje kontaktirajo svetovalci.

Scroll to top