POZOR: Smo SPOT točka! Pri nas lahko uredite tudi spremembo sedeža!
+386 (0)30 708 807
[email protected]

Poslovni naslov je v Ljubljani, delo pa opravljate kar od doma

Za ustanovitev podjetja ne potrebujemo veliko. V primeru, ko se odločimo za samostojno pot lahko praktično že naslednji dan postanemo podjetnik. Vse kar potrebujemo so podatki o podjetju, lastniku, prihodkih in odhodkih. Te podatki so pomembi v primeru ustanovitve s.p.-ja. Kot lahko vidimo gre za zelo enostaven proces. In res je tako. Večinoma pri ustanovitvi podjetja nimamo večjih težav. Kaj pa v primerih, ko ne teče vse tako gladko? In kje se, če se že, lahko zatakne? Navajamo razloge zakaj potrebujete uraden poslovni naslov.

Najpogostejše težave lahko zaznamo pri navedbi naslova na katerem je oziroma bo podjetje registrirano. Razlog za to je dokaj preprost. Če živite v večstanovanjskem objektu, se lahko zgodi, da od sosedov ne morete dobiti soglasja za opravljanje dejavnosti na tem naslovu. Prav tako se lahko zgodi, da starši ne soglašajo z registracijo dejavnosti na domu. Razlogi za to so ponavadi iz samega strahu pred morebitno soodgovornostjo za delovanje podjetja. Popolnoma odveč, pa vendar. Kaj pa potem podjetniku preostane?

Na srečo je na voljo je več rešitev. Najpreprostejša in cenovno najugodnejša pa je najem poslovnega naslova. Poslovni naslov nam omogoča, da dejavnost opravljamo od koder koli. Le naslov podjetja je drugačen. Ta naslov je lahko tudi virtualen, lahko je v oblaku. Na ta način se boste tudi strankam predstavili v drugačni luči. Zagotovo se strinjate, da je bolj ugledno, če navedete naslov nekje v središču mesta, kot pa če navedete vaš pravi naslov, ki pa je lahko nekje na popolnoma odročnem mestu. Torej poslovni naslov nam mogoča, da z delom nadaljujemo in ga tudi uspešno dokončamo. Kjer koli to že je.

Scroll to top