POZOR: Smo SPOT točka! Pri nas lahko uredite tudi spremembo sedeža!
+386 (0)30 708 807
[email protected]

Na podjetniški portal po informacije za podjetje

Če bi želeli ustanoviti podjetje pred desetimi leti, bi bilo to precej težje, kot je danes. Takrat so si osebe z ustanavljanjem novega posla precej namučili glavo, saj preprosto ni bilo dovolj informacij ali pa so bile te prezapleteno napisane. Ker država ni opravljala svojega dela tako kot bi morala, da bi na primer spodbujala podjetništvo, so to dolžnost v roke vzeli državljani in ustanovili zavod za pomoč mladim podjetnikom in zgradili prvi podjetniški portal Mladi podjetnik.

Portal združuje vse informacije, ki jih podjetniki potrebujejo za ustanovitev in vodenje podjetja, aktualne novice o zakonodajnih spremembah in ostale zanimive novice s sveta podjetništva, marketinga in uspešnega življenja. Cilj portala ni le osveščati ljudi, kako biti podjetnik, temveč kako biti uspešen podjetnik.

Podjetniški portal prav tako ponuja svetovanje s strokovnjaki v živo, kjer se posamezniki lahko bolj natančno spoznajo s podjetniškimi pravili, življenjem in triki. Velik poudarek je tudi na prirejanju dogodkov, kjer se podjetniki in uslužbenci v podjetju učijo, kako še boljše opravljati svoje podjetje. Pri tem moramo obvezno omeniti še najbolj znano slovensko podjetniško nagrado Mladi podjetnik leta, ki se podeljuje podjetjem z najbolj inovativno in uspešno zgodbo mladih podjetij.

V skoraj desetih letih se je dobro ime portala širilo med ljudmi, tako daje danes široko prepoznavno po celi Sloveniji. Dolg obstoj je dokaz, da portal deluje uspešno in kvalitetno. Vse močnejša baza podjetniškega znanja pa zagotavlja, da bo podjetniški portal le še rastel in ponujal še več za mlade in stare podjetnike. Če iščete informacije, ki so kakorkoli povezane s podjetništvom ali uspešnim življenjem, potem je to res pravi portal, kjer boste to našli.

(Vir naslovne slike: Picjumbo.com )

Scroll to top