Ključne prednosti virtualne pisarne

Najem virtualne pisarne je postala ena izmed najbolj priljubljenih alternativ za najem prave pisarne in za uporabo naslova podjetja. Virtualna pisarna ni le stroškovno ugodna rešitev, ampak prinaša fleksibilnost, ki jo sodobna podjetja za svoj uspeh vse bolj potrebujejo.

V tem zapisu preberite najbolj pogoste razloge, zakaj se podjetja vse bolj odločajo za najem virtualne pisarne.

Ne potrebujete prave pisarne

Ste se že vprašali, kako zares potrebujete pravo pisarno z vso pripadajočo drago opremo? Če večino svojega dela opravite preko računalnika ali tablice, potem lahko delo opravljate kjerkoli in ne potrebujete najbolj dovršene pisarne. Kot podjetnik potrebujete le stalen naslov, ki pa ga lahko pridobite z najemom virtualne pisarne, svoje delo pa lahko opravljate kjerkoli, doma, v lokalu ali knjižnici.

Ko potrebujete pravo pisarno, jo imate

Z najemom virtualne pisarne pridobite pravico občasne uporabe prostorov za sestankovanje. Ko načrtujete sestanek s partnerji ali strankami, boste najboljši vtis pustili, če boste sestankovali v zato primernih prostorih. Ponudniki virtualne pisarne običajno dodatno ponujajo občasno uporabo sejne sobe, ki je primerno opremljena za raznovrstne sestanke.

Imate podjetje prijavljeno v Sloveniji, vendar delo opravljate iz tujine

Virtualna pisarna je primerna za vse, ki delo opravljajo v tujini, vendar želijo imeti podjetje prijavljeno v Sloveniji. Ni tako težko prijaviti podjetja v Sloveniji, kot pa je potem težko upravljanje z vso pošto, ki prispe na slovenski naslov. Pomočniki v virtualni pisarni vam pri tem precej pomagajo, saj namesto vas lahko prevzemajo navadno in priporočeno pošto, njeno vsebino skopirajo in vam jo pošljejo na e-poštni naslov. Ni važno na katerem koncu sveta ste, pošiljko boste prejeli še isti dan, kot vam jo bo pismonoša dostavil na vaš naslov.