POZOR: Smo SPOT točka! Pri nas lahko uredite tudi spremembo sedeža!
+386 (0)30 708 807
[email protected]

Dober poročni video res nekaj povsem relativnega?

Izbira poročnega snemalca je lahko precej zahtevna. Mnogi pari so sicer prepričani, da so reference in izkušnje snemalca pri tem dokaj nepomembne, saj je težko podati enotno definicijo tega, kaj naj bi bil resnično dober poročni video. To sicer v določeni meri drži, saj so okusi različni, vendar pa kljub temu obstaja nekaj smernic, s pomočjo katerih boste lažje ocenili, ali je določen ponudnik poročnega snemanja (poroka, video) prava izbira za vas. Tako se lahko relativno enostavno izognete nezadovoljstvu s končnim izdelkom.

Uporaba vrhunske snemalne opreme nujna, ko sta ključni besedi: poroka video

Slaba kakovost opreme za snemanje je pogosto kriva za to, da se poročni videu na koncu znajde na dnu predala … in tam tudi ostane. Rezultati, ki jih je mogoče doseči z uporabo profesionalne snemalne opreme, so povsem neprimerljivi s tistimi pri amaterskih pripomočkih. Po eni strani lahko tako slaba oprema zakrivi nejasno sliko, zaradi katere sploh ni mogoče natančno določiti, kaj se na posnetku v določenem trenutku dogaja, po drugi strani pa lahko pretirano poudari nekatere stvari ter tako skazi podobo poročnega para in svatov. Tako je vsekakor smiselno, da snemanje prepustite profesionalnemu snemalcu, ki ima na voljo ustrezno opremo, obenem pa tudi dovolj izkušenj.

Izogibajte se kiču in snemalcem z generičnim pristopom

Morda se vam zdi trenutno dobra ideja, da vaš poročni video vključuje tudi različne vizualne in zvočne dodatke, vendar morate o tem dobro razmisliti, saj se lahko sicer zgodi, da čez čas ugotovite, da je video v resnici precej kičast. Zagotovo bo bolje, da stavite na minimalizem in večno eleganco. Podobno velja tudi pri izbiri snemalca. Izogibajte se tistim, ki se ne posvetijo posameznemu paru, ampak vedno uberejo enak pristop. Video bo v tem primeru verjetno precej generičen, eden izmed mnogih, posledično pa najbrž tudi dokaj dolgočasen.

Scroll to top