POZOR: Smo SPOT točka! Pri nas lahko uredite tudi spremembo sedeža!
+386 (0)30 708 807
[email protected]

Cena poročnega videa je vstopnica za nepozabne trenutke.

Spomini so nepogrešljivi. Nekdo je celo rekel, vse kar nam ostane so želje in spomini. Pa še kako drži. Kaj pa pravite vi? Se strinjate?

Cena poročnega videa se ne odraža v denarju, temveč v kakovosti. Kako lepo se je spominjati na pretekle dni. Zlasti če nas spominjajo na trenutke, ko smo bili srečni in veseli. V življenju je kar nekaj takšnih trenutkov, ki se jih je vredno spominjati. Eden takšnih je zagotovo dan, ko ste sklenili večno zavezo z vašo prelepo nevesto oziroma z vašim princem na belem konju. Kako pomembno je da imate kakovostne posnetke tega dneva. Čez toliko in toliko let si boste zagotovo želeli ogledati in obujati spomine na te dni. Zato ne premišljujte preveč, ko pride vprašanje ali je potrebno na poroki imeti snemalca ter fotografa. Te ljudje naj bodo poleg vaših najbližjih in seveda vaših prič, prioritetni gostje. Cena poročnega videa pa je ponavadi cena vašega spomina.

Na ceno seveda vpliva predvsem kakovost in izkušnje ekipe, ki vas bodo spremljali na poročni dan. Ker pa je zelo pomembno, da imate kakovostne posnetke, posnetke, ki prikažejo vašo poroko kot zgodbo, potem zagotovo bo tovrstna storitev temu primerno draga. Vendar je cena poročnega videa nepogrešljiv strošek, kajti to je dan, ki ga zagotovo želite imet posnetega. Samo pomislite, ko boste čez toliko in toliko let pripravljali poroko za vaše najdražje, kako s ponosom boste lahko pokazali posnetek vaše poroke in primerjali takratne čase s trenutnimi.  Zatorej ne odlašajte in ne razmišljajte preveč. Snemalec na poroki bo in pika, bi rekla vaša boljša polovica.

Scroll to top