POZOR: Smo SPOT točka! Pri nas lahko uredite tudi spremembo sedeža!
+386 (0)30 708 807
[email protected]
brezplacen-servis-tiskalnikov

Brezplačen servis tiskalnikov

V poslovnem okolju bi pri rednem delu s pisarniško opremo brezplačen servis tiskalnikov gotovo prišel še kako prav. To je opcija, ki jo lahko dobimo v nekaterih ugodnih ponudbah, zato se splača nekaj pozornosti nameniti premišljeni izbiri storitev, povezanih s pisarniškimi tiskalniki in multifunkcijskimi napravami. Servis običajno seveda ni brezplačen, a če dobimo ustrezno ponudbo, v katero so vključene tudi vzdrževalne in servisne storitve, lahko pričakujemo odličen izkoristek investicije.

Brezplačen servis tiskalnikov pri najemu

Pogosto je najbolj elegantna rešitev za uporabnike naprednih poslovnih tiskalnikov najem tiskalnika. V tem primeru lahko pričakujemo zelo celovito ponudbo, ki ne vključuje le same naprave, temveč tudi druge nujne storitve, ki zagotavljajo zadovoljstvo pri dolgoročni uporabi. Pozanimamo se predvsem o tem, ali so vključene tudi servisne storitve, v nekaterih primerih res dobimo tudi brezplačen servis tiskalnikov.

Največ sreče bo z iskanjem takšnih ponudb pri večjih podjetjih, ki nudijo najem tiskalnikov. Zelo pomembno je, da se na napravo lahko zanesemo in jo brezskrbno uporabljamo tudi za kakšne zahtevnejše oziroma obsežnejše projekte. Da bi bili pri tovrstni uporabi zadovoljni, pa so seveda nujni vzdrževalni in servisni posegi. Ponudniki, ki želijo z možnostjo najema prepričati kar najširši spekter uporabnikov, zato vključijo brezplačen servis tiskalnikov, kar je zelo atraktivna ugodnost.

Če se želimo torej izogniti opravkom in stroškom, ki jih prinaša vzdrževanje in servisiranje tiskalnika, je pametno premisliti o možnostih najema teh naprav. Kaj lahko se izkaže, da bo v ponudbo vključen brezplačen servis, prav tako lahko pričakujemo tudi druge navdušujoče ugodnosti.

Brezplačen servis tiskalnikov in druge ugodnosti

Že brezplačen servis je vsekakor zelo dobrodošel in lahko prepriča v izbiro tiste, ki s pisarniško opremo ne želijo imeti nepotrebnega dela, stroškov in skrbi. A ob tem imajo večji ponudniki v ponudbi za najem še celo vrsto drugih ugodnosti, ki si prav tako zaslužijo omembe.

Najbolj izrazita ugodnost je dobava potrošnega materiala, torej kartuš oziroma tonerjev ter papirja. Ravno s tem je pri uporabi pisarniškega tiskalnika največ dela, pa tudi največ stroškov, prav tako nastanejo velike nevšečnosti, če nam zmanjka črnila ravno pri tiskanju pomembnih dokumentov. Če je dobava potrošnega materiala že vključena v ponudbo za najem tiskalnika, bo vse skupaj veliko lažje, izognemo se zapletom in preglavicam, uživamo pa v odlični izkušnji pri uporabi brezhibno delujoče naprave.

Druge možnosti za servis tiskalnikov

Brezplačen servis tiskalnikov dobimo pri najemu in drugih obsežnejših storitvah, ki vključujejo več takšnih ugodnosti. Seveda pa imamo na voljo tudi druge možnosti, s katerimi lahko dobro poskrbimo za svoj poslovni tiskalnik.

Ena možnost je recimo ta, da tiskovine naročamo v tiskarni. Profesionalni tiskarji sami skrbijo za svoje naprave, tako se elegantno izognemo vsem mogočim preglavicam, dobimo pa brezhibne tiskovine. Ta rešitev je posebej praktična v primeru kakšnega projektnega dela in obsežnejših naročil, če ne rabimo lastnega tiskalnika za redno tiskanje.

Če imamo lasten tiskalnik, pa lahko za servis izberemo strokovnjake, ki imajo dobro ponudbo. Običajno se odločimo za pogodbeno servisiranje, ki je lahko precej ugodno. To sicer ni brezplačen servis tiskalnikov, a na dolgi rok profesionalne storitve vsekakor upravičujejo svojo ceno.

Scroll to top