POZOR: Smo SPOT točka! Pri nas lahko uredite tudi spremembo sedeža!
+386 (0)30 708 807
[email protected]

Arizona printer za brezkompromisno tiskanje

Tiskarji, ki pri svojem delu ne želijo sklepati kompromisov, gotovo poznajo Arizona printerje (na primer oce arizona 1250xt, arizona 318, ipd.) namenjene najzahtevnejšim uporabnikom na tem področju. Pisarniški uporabniki in tisti, ki želijo tiskati za lastne potrebe, s temi napravami verjetno niso seznanjeni, saj gre za specializirane tiskalnike za industrijski tisk. Gotovo pa se praktično vsakdo v vsakdanjem življenju srečuje z izdelki, ki so nekoč potovali pod tiskalno glavo takšnega tiskalnika, na primer tiskalnika oce arizona 1250xt!

Vsestranski izdelek, ki ne razočara

Arizona printer je namreč nadvse vsestranski izdelek, ki omogoča tisk na praktično vsak material. Gre za serijo UV ploskih tiskalnikov, ki navdušujejo s kakovostjo in prilagodljivostjo tiska. Medtem ko za običajne pisarniške tiskalnike že trši papir predstavlja velik izziv, bodo te napredne naprave brez težav tiskale na karton, lepenko, les, kovino, plastiko, usnje, steklo in celo vrsto drugih materialov.

Ploska zasnova omogoča, da pod tiskalno glavo postavimo velike trdne ali gibljive materiale. Arizona printer je kot nalašč za tiskanje v večjih dimenzijah, kar dokazujejo promocijski plakati in drugi izdelki, ki jih je mogoče potiskati s takšnimi tiskalniki. Seveda so točne dimenzije odvisne od modela. Osnovni modeli serije Arizona imajo okoli tri kvadratne metre površine, večji modeli pa skoraj osem kvadratnih metrov! Pri tem je treba upoštevati, da zgolj površina ni vse – v debelino lahko material meri tudi več kot 5 centimetrov. Poleg tega se vsak Arizona printer pohvali tudi z odlično hitrostjo tiskanja – od 18 vse do 155 kvadratnih metrov na uro!

Opis zmogljivosti Arizona printerjev seveda pove le malo

Zahtevnejši uporabniki se bodo na lastne oči prepričali, kakšno kakovost tiska nudijo ti prestižni izdelki, gotovo pa ne bodo razočarani. Z UV tehnologijo je tisk natančen, predvsem pa zelo obstojen in odporen na številne dejavnike, katerim so izpostavljeni izdelki, ki se tiskajo na ta način. V končni fazi to pomeni, da je Arizona printer velika pridobitev za vsakogar, ki se ukvarja s profesionalnim tiskanjem.

Scroll to top