POZOR: Smo SPOT točka! Pri nas lahko uredite tudi spremembo sedeža!
+386 (0)30 708 807
[email protected]
tisk

Arizona printer omogoča tudi tisk na plošče

Printanje je del našega vsakdana in niti ne zavedamo se ne, kako je tehnologija na tem področju napredovala. Z najnovejšo UV tehnologijo namreč lahko tiskamo na vse standardne vrste grafičnih plošč. Sem npr. sodijo karton, pleksi steklo … Asociacija na vse to pa je prav gotovo t. i. Arizona printer.

Arizona printer torej uporabljamo za tisk. Tovrstni printer pa velja za zelo kakovostni standard na področju UV tiska. Nudi nam namreč fotografsko kakovost izpisa z izjemno barvno reprodukcijo ter tudi zelo visoko UV obstojnostjo.

Tudi podjetja, ki prodajajo Arizona printer, svetujejo, da je to zelo ustrezen tiskalnik. V ospredje postavljajo torej tisk na raznovrstne materiale, z njim lahko tudi opcijsko tiskamo iz role na rolo, obenem pa nam omogočajo tisk posebnih aplikacij, ki na trgu dosegajo izjemno visoke cene. Z njim lahko tiskamo na trdne medije do dimenzij 2, 5 m širine in 3, 05 m dolžine ter 50, 8 mm debeline.

Na trgu seveda obstajajo različni modeli Arizona printerja. Med seboj se razlikujejo po maksimalni hitrosti tiskanja in tudi po maksimalni velikosti trdnih medijev. Med njimi tako izstopajo naslednji modeli: Oce Arizona 318 GL, njegova največja hitrost tiskanja je 18 m2/h, največja velikost trdnih medijev pa je 2, 5 m x 1, 25 m; izjemno priljubljeni pa so tudi modeli, ki se imenujejo Oce Arizona serija 1200 GT, Oce Arizona serija 1200 XT, Oce Arizona serija 2200 GT ter tudi model Oce Arizona serija 2200 XT.

Če se na to področje ne spoznate najbolje, pa bi radi vseeno kupili tovrstni model, torej Arizona printer, potem se morate nujno posvetovati s strokovnjaki. Nasvete lahko poiščete preko spleta, in sicer v posameznih spletnih trgovinah, kjer vam podjetja ponujajo številne kontakte, ki jih lahko uporabite za to, da strokovnjake povprašate o vseh možnih lastnostih tovrstne naprave.

Scroll to top