POZOR: Smo SPOT točka! Pri nas lahko uredite tudi spremembo sedeža!
+386 (0)30 708 807
[email protected]

Ali je virtualna pisarna zame?

Ali bi radi delali od doma, kljub temu pa ne bi radi imeli na svojem domačem naslovu prijavljenega tudi poslovnega naslova? Razlogi za to so lahko različni. Od tega, da bi radi ločili svoje družinsko življenje od svojega posla, da bi radi ohranili vsaj nekaj zasebnosti in ne bi želeli, da vas stranke obiskujejo na domu, do tega, da živite v manjšem mestu, pa se vam zdi, da bi na stranke naredili večji vtis, če naj bi se vaša pisarna nahajala v večjem mestu. V teh primerih je virtualna pisarna kot nalašč za vas.

Kaj je virtualna pisarna?

Virtualna pisarna v resnici je fizični prostor, ki se običajno nahaja v uglednih poslovnih stavbah, po možnosti v večjih mestih, kjer po navadi potekajo posli. Na tem fizičnem prostoru lahko s strinjanjem ponudnika registrirate svoj poslovni naslov, ne glede na to, da dejavnosti na tej lokaciji kasneje ne boste opravljali.

V virtualni pisarni so praviloma vključene tudi sejne sobe, ki jih lahko po potrebi (ponavadi z doplačilom oz. po dogovoru s ponudnikom) uporabljate za sestanke s strankami. V storitev pa je dostikrat vključena tudi tajniška storitev (sprejemanje pošte, skeniranje le-te, prepošiljanje…) in seveda poslovni naslov. Poslovni naslov je pomemben, saj lokacija naredi velik vtis na stranke. Ta naslov nato napišete na svoje vizitke, v podpis v elektronskem naslovu, v glave pisem ipd.

virtualna pisarna v ljubljani

Virtualne pisarne uporabljajo tako mala kot velika podjetja, saj si s tem pomagajo pri rasti posla. Vsaka virtualna pisarna je namreč videti enako velika. Z dodatnim najemom sejne sobe (občasno) pa lahko date popoln videz, kot da tu resnično poslujete.

Paziti morate le, da vam z delom od doma ne pade produktivnost. Čeprav ste v domačem okolju, ki je bil do sedaj namenjen sprostitvi, morate delati. Dokler se ne navadite, lahko na začetku poskusite z delom v knjižnici ali bližnji kavarni. Ko pa enkrat delate od doma, pa le prosite prijatelje in družino naj vas ne motijo med delom. Zna se namreč zgoditi, da ne bodo navajeni vašega dela od doma. Posledično vas bodo motili pri delu in vam uničevali produktivnost.

Scroll to top